Просмотр полной версии : турбують білі виділення із статевих органів
nedug46844
03.01.2013, 18:07
Доброго дня.Мені 23.Не одружена,ще не займана.Довгий час мене турбують виділення із статевих шляхів білого кольому рідкі і сирнисті в помірній кількості, що мають неприємний запах. свербежу немає і інших симптомів також.Думала, що це через щоденні прокладки,але зараз ними не користуюся ,а виділення все ж таки присутні.Скажіть, будь ласка, що мені робити і що це таке,чим можна вилікуватися?Дякую.
sexopatolog
03.01.2013, 19:38
Здравствуйте,Ольга!
Необходимо посетить гинеколога.По интернету обследование и лечение не назначается.
nedug_user_43761
03.01.2013, 22:05
Оленька, в норме у любой здоровой женщины и девушки есть выделения беловатого цвета из наружних половых органов. У вас нет никаких жалоб, болей - это прекрасно. А запах этих выделений может быть резковатым, если так было всегда - это вариант нормы и поводов для волнений нет. Но если резкий запах появился недавно - это повод обследоваться у врача.
дуже дякую вам за відповіді.
Лордкипанидзе
29.01.2013, 15:30
Любые выделения доставляющие дискомфорт, повод для обследования. Дальнейшая тактика, по результатам.